Warp Frontier

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 28. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Brawsome

Kiadó: Brawsome

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

2215-ben, az emberiség legújabb extrasoláris kolóniája körül keringve Vincent Cassini rendőrkapitány belekeveredik egy rendszerközi összeesküvésbe, amelynek célja a bolygóját elpusztító háború során elkövetett bűnök eltussolása.

Vincent Cassini, a kitüntetett háborús hős, de még mindig csak kapitány az általa alapított rendőrségnél, hazája, a Cetus bolygó orbitális nyomornegyedeiben járőrözik, amikor egy háborús bűntény nyomára bukkan, amely több ezer cetani, köztük első felesége és legjobb barátja rejtélyes eltűnését eredményezte. Cassini kapitánynak és robot társának, MAC-nek erkölcsileg megkérdőjelezhető alakokkal kell szövetkeznie, hogy megállítsanak egy régi ellenséget, mielőtt bűneik örökre eltörlődnek.

A játékosok különböző fejtörőket oldanak meg, point-and-click stílusban, és elágazó narratívák között navigálva irányítják Vince kapcsolatait családjával, szövetségeseivel és ellenségeivel. A játékosok beszélgetések során hozott döntései és a feladatok elvégzésének sorrendje olyan kimeneteleket eredményeznek, amelyek ezrek életébe kerülhetnek. A játékosok cselekedetei végső soron az döntik el, hogy Vince milyen apa, társ, barát, tiszt és megmentő lesz. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Egy nagyon kellemes kis sci-fi...
2021. november. 2.
Összefoglalván a leírtakat, a Warp Frontier egy nagyon kellemes kis sci-fi lett, hosszú játékidővel és többszöri újrajátszhatósági rátával. A legnagyobb pozitívumai közé a történet fokozatos felépítése, a súgórendszer, a logikus fejtörők és a döntési lehetőségek tartoznak. A karakterek animációját és a módosított kezelőfelületet szokni kell, és én személy szerint a rutinfeladatokat is kihagytam volna belőle. Ha van egy fölös 12 eurótok, szerintem ne hagyjátok ki.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Warp Frontier – zsaru az űrből
Teszt
2 éve 8 hónapja (2021. november 2.)

Warp Frontier – zsaru az űrből

Aki valami új sci-fi nyomozós point-and-clicket keres, az most itt, ennél a címnél abba is hagyhatja a kutakodást, mert ennél jobbat kétlem, hogy találna idén.