Until Then

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. augusztus 22. (2 hónap 1 nap múlva)

Műfaj: Érzelmes, Rejtélyes

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Az Until Then egy narratív kalandjáték vizuális novella elemekkel és pixel-art grafikával, amelyben a Fülöp-szigetek által inspirált környezeteket fedezzük fel, valamint el kell döntenünk, hogyan fejlődik a főszereplő, és jobb emberré válik-e.

Cselekmény
A játék egy tinédzser, Mark Borja hálószobájában kezdődik. Barátaival együtt küzd a középiskolások tipikus életével. Azonban minden megváltozik, amikor egy nap egy véletlen találkozás teljesen felforgatja az életét. Marknak fel kell derítenie a rejtélyt, hogy miért tűnnek el emberek, de nincs sok ideje erre, ugyanis a memóriája kezd leépülni, és még azelőtt meg kell találnia a válaszokat, mielőtt túl késő lenne.

Játékmenet
Az Until Then tizenkét fejezetből áll, amelyeket a játékban jeleneteknek neveznek, és amelyek során felfedezhetjük a környezetet és interakcióba léphetünk vele. A világ felfedezése mellett a játék fontos része a kapcsolatok kiépítése Mark barátaival és ismerőseivel. Ezt megtehetjük személyes beszélgetésekkel, vagy online üzenetküldőkön és rövid üzeneteken keresztül.
A közösségi média szintén fontos eleme a játéknak. Nemcsak a más karakterekkel való beszélgetést szolgálja, hanem lehetővé teszi a posztok lájkolását és a kommentek írását is, aminek következményei vannak. Ahogy a játékban az események kibontakoznak, a közösségi médiának köszönhetően fedezhetjük fel a szükséges nyomokat.
A felfedezés, a más karakterekkel való kommunikáció és a közösségi média böngészése között a játékmenetet a mindennapi tevékenységek által inspirált minijátékok teszik változatossá. Megpróbálhatunk például először pendrive-ot dugni az USB-portba, vagy versenyezhetünk, hogy ki tud több labdát felvenni az ételstandnál.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

LudoNarraCon 2024 összefoglaló
Érdekesség
1 hónapja 6 napja (2024. május 13.)

LudoNarraCon 2024 összefoglaló

Az elmúlt években már megszokottá vált, hogy az indie játékokat felkaroló Fellow Traveller kiadó minden évben megrendezi a narratív játékok fesztiválját, a Ludo...