Ultreïa

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 1. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Olivier De Rop

Kiadó: Olivier De Rop

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Nymo, egy kis robot, zarándokká válik, és nekivág a vad világnak, hogy megértse az élet és a halál értelmét.

Az Ultreïa egy olyan misztikus világ, amelyet robotok népesítenek be. A táj felszíne alatt barlangok húzódnak, melyeket sötétségben élő, hatalmas lények laknak. Nymo-t az utazása a St-Troy hegy nagy és fantáziadús városán keresztül az űrbe és azon túlra is elviszi. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Kellemes kikapcsolódást kínál az Ultreïa
2021. június. 20.

Negatívumként a rövidségét, a történetben fellelhető néhány logikátlanságot, és a párbeszédek laposságát tudom csak felhozni. Összességében viszont az Ultreïa egy nagyon élvezetes és kellemes kikapcsolódást nyújtó point-and-click kalandjáték, amit bátran ajánlok a műfaj szerelmeseinek.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ultreïa - a nem apadó bosszúszomj
Teszt
3 éve 1 hónapja (2021. június 20.)

Ultreïa - a nem apadó bosszúszomj

Nem tudom, hogy csak én érzem-e ezt, de van valami szívmelengető azokban a játékokban, melyeknek nagy részét egyetlen ember rakta össze. Ilyen játék a rövidke p...