Tron: Identity

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. április 11. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Fontos döntéses, Puzzle, Vizuális novella

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A TRON: Identity egy fejtörőkkel teli vizuális novella, amelyben Query-t, a nyomozóprogramot követjük, akinek az a feladata, hogy megoldja a rejtélyt, hogy mit vittek el és hogy kik. A játékos feladata a gyanúsítottak kikérdezése és a környezet megvizsgálása.

A meghozott döntéseink befolyásolják a történetet, ezért a lehetséges kimenetek sokasága (a jó és a rossz befejezés) a gondosan megválasztott szavainktól függ. Számos érdekes karakterrel kerülünk kapcsolatba, és eldönthetjük, hogy szövetkezünk-e velük, elutasítjuk őket. Bárhogy is döntünk, illetve bánunk velük, a válaszok keresése során vissza kell szereznünk az elveszett emlékeiket, és rejtvények sokaságát kell megoldanunk az Azonosítólemezek fragmentációjának megszüntetésével.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ismertető videón a Tron: Identity
Hír
1 éve 5 hónapja (2023. február 12.)

Ismertető videón a Tron: Identity

2025-ig szinte biztosan nem kapunk új filmes Tron epizódot, de a Disney legalább minket, játékosokat kiengesztel egy kicsit.