Tormented Souls

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 27. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Túlélő horror, amelyet az eredeti Resident Evil és az Alone in the Dark sorozat ihletett. A Tormented Souls a rögzített perspektívájú kalandjátékok friss változatával próbálkozik. 

A történet főhőse Caroline Walker, aki egy félelmetes kastélyban élő ikerlányok rejtélyes eltűnése után nyomoz. De miközben épp a munkáját próbálja végezni, szörnyű dolog történik vele. Az éjszaka közepén, meztelenül, egy fürdőkádban ébred, miközben néhány régi orvosi berendezés van a testére kötve…

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.