Tokyo Dark

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 7. (6 éve 10 hónapja)

Műfaj: Thriller, Horror

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cherrymochi

Kiadó: Square Enix

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A legenda szerint létezik egy ajtó Tokió csatornáiban, amin, ha valaki belép, örökre elveszik. Ito nyomozó partnere is belépett és persze elveszett, ezért Itonak nem marad más hátra, mint belevetnie magát a sötétebbnél sötétebb titkokba, amik között lassan a józan eszét is elveszíti.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.