TOEM

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 17. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A játékban egy elbűvölő expedícióra indulunk, amely során a fényképész tehetségünket használva kell felfedeznünk a varázslatos TOEM rejtélyeit. Kalandozásunk során mókás karakterekkel találkozunk, akiknek a problémáikat ügyes fotók készítésével kell megoldanunk. Miután segítettünk a kedves idegeneknek, hálájuk jeléül bélyegeket kapunk tőlük. És ha elegendő bélyeggel rendelkezünk, akkor ingyenes buszbérletre válthatjuk őket, hogy eljussunk a következő úti célunkhoz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Szeptember 17-én érkezik a TOEM, a kézzel rajzolt, fotós kalandjáték
Hír
2 éve 10 hónapja (2021. szeptember 1.)

Szeptember 17-én érkezik a TOEM, a kézzel rajzolt, fotós kalandjáték

A TOEMben a fotózás segítségével kell megoldanunk a karakterek problémáit.