The X-Files Game

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. szeptember 29. (25 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller, Krimi

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Interaktív film a méltán népszerű X-Akták alapján, amelyben egy zöldfülű nyomozót alakítunk, akinek Mulder és Scully rejtélyes eltűnését kell fényre derítenie. A játék a sorozat színvonalához méltó FMV-felvételekkel és szinészi játékkal rendelkezik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

8/10 - Az FMV kalandjátékok méltó képviselője
2017. szeptember. 5.
Ha egy felújított változatban nem is reménykedhetünk (pedig jó lenne), az utókornak az X-akták játék mindenképpen az egyik legjobb FMV alkotásként maradhat meg az emlékezetében.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The X-Files Game
Teszt
6 éve 10 hónapja (2017. szeptember 5.)

The X-Files Game

Nincs is annál hálásabb feladat, mint egy olyan játékról írni, amely a zsáneren belül egy, a '90-es évek végén elhalt stílust képviselt, ámde méltó módon. Gondo...

X-Files: The Game
Végigjátszás
17 éve 5 hónapja (2007. január 27.)

X-Files: The Game

Alaposan nézzük meg a játék bevezeto képsorait, ugyanis a történtek fontos szerephez jutnak a további játék során. A fomenüben elsoként érdemes jól bekalibrálni...