The Uncertain: The Last Quiet Day

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. szeptember 22. (7 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: New Game Order

Kiadó: New Game Order

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Több részesre tervezett, leginkább a történetre fókuszáló kalandjáték, melynek játékmenete az interaktív filmek közé sorolható. A történet a távoli posztapokaliptikus jövőben játszódik, és egy fejlett mesterséges intelligenciával rendelkező robotot irányítunk, aki nem sok információval rendelkezik a környezetével kapcsolatban, illetve, hogy mi történt a múltban az emberiséggel és mi okozta az eltűnésüket. A morális döntések meghozatalával eldönthetjük, hogy a főhősünk új reményt hoz-e a civilizáció újjászületése számára, vagy csak egyszerűen elpusztítja azt.

Az első epizód címe: Episode 1 - The Last Quiet Day.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.