The Station

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. február 20. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Belső-nézetes, rejtélyes, sci-fi kalandjáték, melynek cselekménye a címéből adódóan egy űrállomáson játszódik, amely egy Psy-Prime-ra elkeresztelt bolygó felett állomásozik, A bolygó lakói hiába tűnnek fejlettnek, annyira azért nem civilizáltak, hogy békében éljenek egymás mellett, inkább vidám atomháborúsat játszanak egy jó ideje. Az újfajta álcatechnológiával felvértezett kutatóállomás feladata, hogy nagy titokban vizsgálja ki, van-e értelme foglalkozni (kapcsolatot teremteni) a lényekkel.

Az állomás háromtagú tudós-csapatával a kapcsolat egy idő után rejtélyes körülmények között megszakad, és ha ez se lenne elég, az álca is kikapcsol, ami miatt fennáll a veszélye annak, hogy a bolygó agresszív népe tudomást szerez arról, hogy létezik egy számukra idegen, értelmes faj. Mielőtt bekövetkezne a katasztrófa, a mi dolgunk lesz kideríteni, mi történt a kapitányból, egy biológusból és egy mérnökből álló legénységgel, és ha már ott vagyunk, tüntessünk el minden nyomot, amiről a Psy-Prime lakói rájöhetnének, hogy ki rakott egy bazi nagy űrállomást a fejük fölé.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

6.5/10 - Összességében azt kell mondanom, hogy a Station egy egészen kellemes alkotás...
2018. február. 25.
Az újonc The Station fejlesztőcsapat stílszerűen saját magáról elnevezett első kalandja nem egy világmegváltó játék, de a kellemes története, az érdekes fejtörői és a hangulata miatt jó szórakozás lehet, ha nyomott áron tudunk szert tenni rá.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Station
Teszt
6 éve 4 hónapja (2018. február 25.)

The Station

Mostanában kezdenek elterjedni az űrállomásokon és űrhajókon játszódó sétaszimulátorok és kalandjátékok (Tacoma és társai). A nemrégiben alakult, veteránokból á...