The Plague Doctor of Wippra

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 5. (1 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Electrocosmos

Kiadó: Electrocosmos

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux, Mac OS

Leírás:

Élj át egy munkanapot Oswald Keller pestisorvosként a középkori Németországban. Állíts fel diagnózisokat, és segíts betegeiden orvosi receptekkel vagy műtétekkel. Állj ki a tévhitek ellen, és foglalkozz az emberek tudatlanságával. A munka nem veszélytelen, de ez az egyetlen módja annak, hogy kiderítsd a "fekete halál" okát.

A The Plague Doctor of Wippra egy rövid point-and-click kalandjáték, tele orvosi rejtvényekkel, érdekes karakterekkel, történelmi ismeretekkel és egy lebilincselő történettel. Kézzel rajzolt, gyönyörű pixel artban, 1,5 órányi narratív játékra számíthatsz egy történelmi, mégis kortárs környezetben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7.5/10 - Egy rövid, de tanító jellegű kalandjáték
2022. október. 16.
Annak ellenére, hogy akár egy ültünkben is végigjátszhatjuk a The Plague Doctor of Wipprát, a mondanivalója és mélysége nagyon is a helyén van. Munka utánra, vagy egy unalmas estére ezért tökéletes választás lehet.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Plague Doctor of Wippra
Teszt
1 éve 9 hónapja (2022. október 16.)

The Plague Doctor of Wippra

A The Plague Doctor of Wippra egy rövid, de tanító jellegű kalandjáték lett, amelyet leginkább a zsáner azon kedvelőinek tudom ajánlani, akik a kevésbé vidám mű...