The Occupation

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. március 5. (5 éve 4 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Lopakodós, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

1987-et írunk és Északnyugat-Angliában járunk. A 80-as évek brit popzenéjének, a nagyszerű építészetnek és a politikai zavargásoknak az idején. Egy robbanás miatt egy ellentmondásos törvényt kell sürgősen életbe léptetni, amely a lakosság polgári szabadságjogainak csorbításával fenyeget. Az a feladatod, hogy kinyomozd és kikérdezd az embereket a sok emberéletet követelő, viharos éjszaka tetteiről. Mindegyik személy másként számol be történtekről, és neked a rendelkezésedre álló eszközöket kell használnod, hogy megszerezd a nyomozáshoz szükséges eredményeket.

A legegyenesebb utat választod, kockáztatva, hogy lebuksz, vagy gondosan megtervezed a megközelítésedet, miközben értékes idő telik el? Az események valós időben történnek, és a bizonyítékok alapján kell meghoznod a döntéseket.

Te vagy a riporter. Te döntesz a történetről.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.