The Next BIG Thing

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. április 21. (13 éve 3 hónapja)

Műfaj: Humoros, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pendulo Studios

Kiadó: Focus Entertainment

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

Mi lenne, ha a horrorfilmek szörnyeit valójában valódi szörnyek játszanák? És mi lenne, ha most gyerekfilmekben, romantikus vígjátékokban vagy akár musicalekben kellene játszaniuk? És mi történne, ha végül fellázadnának? Ennek kapcsán Liz Allaire, a tehetséges újságíró, aki nem tud négyig számolni, és Dan Murray, a kemény macsó, aki ki nem állhatja a bogarakat, részt vesznek a horrorfilmek díjátadó ünnepségén...

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Next BIG Thing - végigjátszás
Végigjátszás
13 éve 1 hete (2011. július 8.)

The Next BIG Thing - végigjátszás

A történet egy kezdetben kuszának tűnő bejátszással indít, ahol egy öregúr próbálja elénk vezetni a cselekményt. Később egy fiatalembert látunk, aki egy igen ér...