The Mortuary Assistant

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. augusztus 2. (1 éve 11 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: DarkStone Digital

Kiadó: DreadXP

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Miután elvégezted a temetkezési tudományok szakot (a temetkezési tudomány az elhunytak testének tanulmányozása a temetkezési munka révén), gyakornoki állást vállaltál a River Fields temetkezési vállalatnál. Az elmúlt hónapok során sok órát töltöttél az ott dolgozók mindennapos munkáinak segítésével, valamint a balzsamozás folyamatának minden csínját-bínját megtanultad, és azt is, hogyan kell megfelelően kezelni és ápolni az elhunytakat.

A vállalat vezetőjének nehézségei kezdtek támadni otthon, és a családi vészhelyzetek miatt időnként el kellett hagynia az irodát. Emiatt egyre több felelősség hárult át rád. A főnököd magánélete és a kis létszámú személyzet véletlenszerű és megterhelő munkaidőt eredményezett. Egyik este aztán ismét munkába hívnak...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.