The Legacy: Realm of Terror

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1993. január 19. (31 éve 6 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Leírás:

1993-ban járunk. A főszereplő ősei, a Winthrops család, nyíltan foglalkoztak a fekete mágiával, sőt talán még démonokkal is. Jelenleg a kastélyukat szörnyű lények uralják, és csak a bátor hősön(nőn) múlik, hogy megoldja a rejtélyt és megszabaduljon a teremtményektől.

The Legacy: Realm of Terror egy belső-nézetes RPG, jó pár kalandelemmel megfűszerezve.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.