The Inner World

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. szeptember 27. (10 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A föld mélyén egy kerek, üreges térben, a csíkos orrú asposziak sajátos nemzete él. Asposiában szinte mindent az istenek szent szelei hajtanak, de most egy kivételével az összes szélmalom leállt. A szél egyre kevésbé fújdogál, a kis repülő Fosfos, amely megvilágítja Asposia-t, már alig világít és nyújt meleget. A Belső Világ vége megállíthatatlannak tűnik. Az események örvénye közepette, az egyszerű udvari zenésznek, Robertnak, hirtelen és véletlenül a kezébe kerül a szél világának teljes sorsa.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.