The Infectious Madness of Doctor Dekker

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. május 19. (7 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játékban egy pszichiáter bőrébe bújva kell megoldanunk egy rejtélyes gyilkosságot, miközben az áldozat - Dekker doktor - betegeivel beszélgetünk. Feladatunk azonban nem lesz egyszerű. A betegek nagyon különös dolgokat mondanak, illetve néha egészen meghökkentő módon viselkednek. A kérdéseket a képernyő egyik sarkában lévő mezőben kell feltennünk és a betegek azonnal válaszolnak rá. Figyelni kell, mert nem mindegy, hogy egy adott pillanatban mit kérdezünk. Ráadásul nekik is lesz egy-két kérdésük felénk, amire nem biztos, hogy mindig jó, ha igazat válaszolunk.

A játékban több mint 1600 FMV jelenet, többféle befejezés és több szerteágazó történet szerepel. A játék újrajátszási indexét fokozza, hogy a gyilkos szerepét a játék mindig random módon válassza ki.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Konzolokon is terjed Dekker doktor fertőző őrülete
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 2.)

Konzolokon is terjed Dekker doktor fertőző őrülete

Jövő tavasszal konzolokra is megjelenik az utóbbi idők egyik legjobb FMV kalandjátéka.