The Gardens Between

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. október 18. (5 éve 8 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egy szürreális puzzle-kalandjáték, amely Arina és Frendt, a két legjobb barát történetét követi végig. Egy nap egy csoportnyi gyönyörű kertes sziget titokzatos világába csöppennek. Ezek a szigetek a két főhős gyermekkori emléktöredékeiből keletkeztek. Ahhoz, hogy a játékos felfedezhesse a kertek titkait, előre és visszafelé haladhat az időben, miközben nem csak a kertek titkait fedezi fel, de a gyermekkorról, a felnőtté válásról és a barátságról szóló gyönyörű történet részesevé is válik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Gardens Between - szürreális kalandjáték a barátságról
Hír
6 éve 5 hónapja (2018. február 8.)

The Gardens Between - szürreális kalandjáték a barátságról

Megható és szürreális puzzle-kalandjáték van készülőben az ausztrál The Voxel Agents stúdiójában.