The Descendant

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. március 24. (8 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Gaming Corps

Kiadó: Microids

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Az emberiség a közeljövőben olyannyira beszennyezte a Földet, és felélte az elérhető nyersanyagokat, hogy egy mindent elsöprő végső háborúban egymásnak feszülnek a nagyhatalmak, hogy ha már eljött a világvége, az stílusosan menjen végbe. Hogy átmentse a világégés utáni világba az emberiség kis részét, egy meg nem nevezett ország több Arkot épített, ahol sok ezer lefagyasztott kiválasztott várja, hogy párszáz év elteltével új életet kezdhessen a radioaktív romokon. Hogy minden rendben menjen, mindegyik óvóhelyen több főből álló karbantartó személyzet vigyáz az emberiség jeges álmot alvó új reményeire.  Eltelnek az évszázadok, az Arkok megnyílnak, a túlélő jómunkásemberek pedig elkezdik újraépíteni az emberi civilizációt. Hamar kiderül, hogy az egyik óvóhely zárva maradt, ezért két egész tagból (egy szenátorból és egy karbantartóból) álló csapatot küldenek a helyszínre, hogy fejtsék meg, mi történt az ARK-01 lakóival.

Kellemes és jól kidolgozott történettel, de sok játékmenetbeli átgondolatansággal rendelkező kaland a Telltale-játékok nyomdokaiban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.