The Book of Unwritten Tales

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. április 2. (15 éve 2 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: KING Art Games

Kiadó: Lace Mamba

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Aventásiában hosszú idők óta dúl a háború az Árnyak Serege és a Szabad Lelkek Szövetsége között. Egyik fél sem tudott a másik felett győzedelmeskedni. Ez megváltozni látszik amikor a mókás goblin archeológus Mortimer MacGuffin rátalál egy legendás tárgy lehetséges helyére amely alapjaiban változtathatja meg a világ történéseinek alakulását... A játék rengeteg pikáns humorral és popkulturális referenciáival az utóbbi évek egyik legjobban értékelt kalandjátékává avanzsált.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.