The Black Mirror

8
AG.hu
8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2003. október 17. (20 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Future Games

Kiadó: THQ Nordic

Platform: Windows/DOS

Leírás:

William Gordon szürnyűséges halála miatt unokája Samuel kénytelen visszatérni a családi Black Mirror birtokra. Bár mindenki öngyilkosságra gyanakszik, Samuelt nem teljesen győzik meg a bizonyítékok. Ezért saját kezébe veszi az ügyet és megpróbálja kideríteni, hogy mi is történhetett valójában. Ekkor azonban még nem is sejti, hogy mekkora gonoszság lappang a háttérben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8/10 - A keleti blokk egyik legjobb kalandjátéka
2017. szeptember. 26.
Már a kész verzió megjelenése előtt is érezni lehetett, hogy a Black Mirror nem akármilyen játék lesz. A Future Games, ugyanis nem egy, még csak nem is kettő, hanem 4 demó kiadását tervezte, amiből végül is kettő lett egybe pakolva. A csapatnak nem ez volt az első munkája, de ők voltak azok, akik elszakadtak a Csehországban addig őshonos poénos kalandoktól. Megérte a 3 év fejlesztés, egy nagyon jó thrillert varázsoltak elénk és méghozzá abban az időben, amikor a kalandokat föld és víz alá temették.

>> Teljes cikk elolvasása <<

frem

Összes értékelése: 8

8/10 - A régi is lehet jó!
2020. szeptember. 10.
Egy klasszikus kalandjátékkal van dolgunk. Fejtörők, lassan csordogáló sztori, zéró akció. Az első rész már csak kora miatt is mai szemmel gagyi grafikával rendelkezik, a másik kettő már - ha nem is szép - de élvezhető. A zene remek, az a fajta ami annyira belesimul a játékba, hogy szinte észre sem veszed, de rengeteget dob a hangulaton. A fejtörők nehézsége változó, vannak könnyűek, de akad néhány izzasztó is. Emiatt azért még nem kell visszariadni, játékon belül is van segítség a legtöbbhöz. A lényegről nem beszéltem: a történet remek. Horrornak nem mondanám, igaz sűrűn előfordulnak véres halálesetek, inkább kísértethistória. Ha valamihez hasonlítanom kellene nekem elsőre Sherlock Holmes sztorija a sátán kutyájával ugrik be. Hátborzongató, izgalmas, néha ugyan kicsit leül a mese, akadnak üresjáratok de összeségében visz magával. Gyanítom, hogy annó az első és második rész megjelenése után nagy felhördülés lehetett mert igazi megoldás nélküli befejezést kaptak. A harmadik rész végén lett csak rendesen kiteregetve a családi szennyes. :) Ezt a részt már alig tudtam abbahagyni annyira kíváncsi voltam, hogy hogyan végződik, megnyugtatásul annyit elárulok, hogy itt már minden a helyére kattan! Összefoglalva: Azoknak tudom ajánlani, akik szeretik ezt a játékműfajt, a hátborzongató történetet, nyomozást és nem riadnak vissza a régi grafikától, a sok olvasástól valamint a kb. 40-50 óra játékidőtőll(a három részre értve).

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Black Mirror
Teszt
17 éve 5 hónapja (2007. január 26.)

The Black Mirror

"Milyen sötét erő hozott engem erre a helyre? A helyre, amit már kitöröltem az emlékeimből, s most mégis álmaimban vissza-visszatér. Nem akarok oda visszamenni,...

The Black Mirror
Végigjátszás
17 éve 3 hete (2007. június 21.)

The Black Mirror

A főhősünk Samuel Gordon, hosszú évek múltán újra visszatér a rég elfeledett szülőföldjére, Black Minorba. Nem szereti ezt a helyet, nem is szívesen tér vissza,...

A GOG Téli Vásárának bűvöletében
Hír
6 hónapja 3 hete (2023. december 23.)

A GOG Téli Vásárának bűvöletében

Tudjuk, hogy ott már múlt hét óta tartanak a leárazások, de ha már a Steam Téli Vásárról beszámoltunk nektek, akkor a Good Old Games oldalát sem hagyhatjuk figy...