The Big Con

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 31. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Lopakodós, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Mighty Yell

Kiadó: Skybound Games

Platform: Windows/DOS, Xbox One

Leírás:

Ebben a 90-es években játszódó humoros kalandjátékban egy kíváncsi és szarkasztikus gimnazista (Ali) szerepébe bújva kell megmentened a családod videótékáját a gengszterektől.

A játékban álcákat öltve, lopakodva és zsebtolvajkodva kell megoldanod az egyes feladatokat. Persze a gengszterek elleni harc egyáltalán nem lesz könnyű, ezért Alinak szövetségesek után is kutatnia kell, hogy a videotékájukat biztonságban tudhassa.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.