Tex Murphy: The Pandora Directive

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. július 31. (27 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Noir, Krimi

Játékmenet: Interaktív film, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Access Soft.

Kiadó: Access Soft.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

2043 áprilisát írunk és Tex Murphynek újabb nyomoznivalója akad. Ezúttal a roswelli (vélt) UFO incidens okai után kezd kutakodni, de a képbe jön sokminden más is, például egy szorosan az eseményhez kapcsolódó maya civilizáció kipusztulásának okai is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.