Terracotta

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 14. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Appnormals Team

Kiadó: Freedom Games

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

Utazz a Qin-dinasztia idejébe, és lépj be az első kínai császár sírjába. Hűséges terrakotta harcosainak egyikeként szelídítsd meg a Tao-t, szabadítsd fel világmegváltó képességeidet, oldd meg a rejtvényeket és győzd le a kihívásokat a túlvilágon, hogy megmentsd harcostársaid elátkozott szellemeit.

A földalatti mauzóleum sötétjében valami megmozdul. Egy terrakotta figura megreped, és egy lélek kezd el kavarogni benne, akit a Tao energiája ébresztett fel. Felébredve látod, hogy nyolcezer terrakotta társaddal vagy körülvéve. Az első császár seregére átok nehezedett, ezért meg kell mentened... vagyis te vagy az egyetlen, aki feloldhatja az átkot, és békét hozhat az ősi Kína egyik legnagyobb szellemi csodájára.

A Terracotta egy akció-kalandjáték, amely Kína korszakalkotó Qin-dinasztiáján alapul. Bár csak tizenöt évig uralkodott, az első császári dinasztia egy olyan állam alapjait fektette le, amely több mint kétezer évig fennmaradt. Éld át a pompát és a drámát, ahogy Kína az egymással háborúzó államok sokaságából egységes birodalommá alakul át. Légy tanúja az első kínai nagy fal megépítésének és az örökségét megőrző nagy győzelmeknek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.