Tequila & Boom Boom

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. június 13. (29 éve 1 hete)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Dynabyte

Kiadó: Sacis

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy klasszikus western történet, de a Disney rajzfilmek stílusában. Mr. Vyle, a gonosz földesúr uralja a határ menti vidéki várost, beleértve a gyönyörű lányokat, jelen esetben Melissát is. De jön Tequila (Terence Hill alias hiúz) és Boom Boom (Bud Spencer alias barnamedve), hogy megállítsák őt és megmentsék a lányt.

Bár róluk mintázták a karaktereket, valójában a két híresség nem adta hangját a produktumhoz.

A Tequila & Boom Boom egy klasszikus point-and-click kalandjáték, egyszerű kezelőfelülettel. A rejtvények mellett van benne néhány arcade minijáték is. Sajnos bármennyire is lett szép a játék, a produktumot bugok és rosszul elhelyezett hotspotok sújtották.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.