Tell a Demon

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. július 3. (7 éve 1 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sun Labyrinth

Kiadó: Sun Labyrinth

Platform: SteamOS/Linux, Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A Tell a Demon egy vizuális novella, amely egy 1920-as évekbeli fantasy világban játszódik, és a szerelem, a veszteség és a bosszú témáit járja körül. A döntéseid hatással vannak a három főszereplő karakterfejlődésére, ami tizenhat különböző befejezést eredményez.

Egyes döntések befolyásolják egy-egy karakter személyiségét, míg mások a cselekményt változtatják meg. A három különálló karakter története összefonódik, de hogy ezek a történetek mennyire fonódnak össze, és hogy ki marad életben az egyes játékmenetek végéig, az csak tőled függ.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.