Tartarus

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. november 22. (6 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Abyss Gameworks

Kiadó: Abyss Gameworks

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A kaland során egy Cooper nevezetű férfit irányítunk, aki szakácsként dolgozik a Tartarus bányász űrhajó fedélzetén. Cooper a galéria padlóján ébred és fogalma sincs arról, hogy került oda. Hamar rájön azonban, hogy a hajó biztonsági protokoljai valamilyen oknál fogva bekapcsoltak, aminek következtében az összes ajtó bezáródott. Élő börtönként a hajó egyre közelebb kerül a Neptunuszhoz, és Cooperre hárul a feladat, hogy megakadályozza a katasztrofális becsapódást.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.