Tales of Arise

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 10. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Dráma

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Tales of Arise egy népszerű japán RPG-sorozat következő része, amelyet a Tales of Phantasia indított el, amely még 1995-ben jelent meg SNES konzolon. A játékot a Bandai Namco Entertainment egyik saját stúdiója fejlesztette.

A cselekmény a fantasy és a sci-fi elemeit ötvöző univerzumban játszódik. A játék cselekménye két bolygó – Dahna és Rena – körül forog. Utóbbiak lakói az elmúlt néhány száz évben az előbbi értékes erőforrásait fosztogatták. A játék a konfliktus különböző részein élő hősök egy csoportjának történetét meséli el.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.