Tala

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. június 1. (5 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Fotorealisztikus

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: The Garden Well

Kiadó: The Garden Well

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Ebben a természetfotókat és tradicionális animációkat kombináló játékban egy Tala nevű kislányt irányítunk, akinek az a feladata, hogy segítsen az erdő mélyén rekedt mentorának, aki a Város Őrzője titulust viseli. A városlakók segítségével össze kell gyűjtenie a régi csúszórepülőgép alkatrészeit, majd megjavítani a gépet, hogy oda tudjon repülni és meg tudja menteni őt.

A játék nonverbális párbeszédrendszert, sok fejtörőt és animációkkal megfűszerezett interaktív környezetet tartalmaz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Tala - konkurenciát kap az Amanita Design
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 19.)

Tala - konkurenciát kap az Amanita Design

Az eredetileg gyakorlásnak szánt ötletből úgy tűnik, hogy valódi, teljes értékű kalandjáték válik. A gond a várakozással van, ugyanis csak 2019-ben érkezik.