Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 16. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Gammera Nest

Kiadó: Gammera Nest

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4

Leírás:

Tad: The Lost Explorer and the Emerald Tablet egy 3D-s akció-kalandjáték, amelyben a játékosok ikonikus és egzotikus helyszíneket (Párizs, Veracruz, Chicago és El Kairó) látogatnak meg egy epikus utazás során, hogy visszaszerezzék a smaragdzöld táblát, és közben a bajba jutott barátaikat is megmentik. Tad ezúttal (is) hatalmas zűrzavarba keveredett. A szeretett felfedezőnk az egyik expedíciója során egy ősi átkot szabadított el, és most néhány barátja gonosz varázslat alá került. Hogy megmentse őket és a világot, Tadnek a legjobb barátaival együtt kell elutaznia, rejtvényeket megoldania, platformos részeket leküzdenie és épületeket megmásznia, hogy megoldja az őt üldöző ősi rejtélyt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Fedezd fel Tadet a felfedezőt
Hír
1 éve 7 hónapja (2022. december 3.)

Fedezd fel Tadet a felfedezőt

Enrique Gato a PlayStation Talents és a Gammera Nest új fejlesztői videonaplójában elárulja nekünk, hogyan került a játékiparba, mielőtt megalkotta volna Tadeo...