STASIS

7
AG.hu
6.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. augusztus 31. (8 éve 10 hónapja)

Műfaj: Horror, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

A STASIS egy izometrikus nézetből irányítható, point and click, sci-fi, horror kalandjáték, melynek elkészítését a Kickstarternek köszönhetik a fejlesztők.

A történet a távoli jövőben játszódik egy látszólag elhagyatott űrhajón. John Marachek arra ébred, hogy szinte minden tönkrement a hajón, ráadásul nem találja sem a feleségét, sem a gyermekét. A hajó lassan, de biztosan szétesik, ezért versenyt kell futni az idővel, hogy megmentse magát, de legfőképp a családját.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Nem rossz
2017. november. 24.
Nem rossz játék, mert a hangulata, a zene és a hangok nagyon jól bele vannak építve a játékba. Maga a sztori se rossz, de egy idő után valahogy elvesztette a varázsát és a végére teljesen kifulladt. A karakterek lassú mozgása és a lassú interakciók viszont nagyon idegesítőek.

Tyucsev

Összes értékelése: 73

6.5/10 - Erős közepes
2021. január. 12.
Összességében nekem tetszett. Egy kisebb csapat készítette, valószínűleg kevés rutinnal rendelkeztek még ezen a téren-erre utal a közösségi gyűjtéses megvalósítás is. A történet érdekes, de a végét kicsit összecsapottnak érzem. Az atmoszféra kellemesen borzongató, a hangok-zenék jól passzolnak hozzá. Viszont a fejtörők néhol kiidegeltek. Több esetben megtört a játékmenet, mert nem igazán jöttem rá a dolgok mikéntjére. De ha végigpróbálunk mindent mindennel mindenhol, akkor azért megvan a megoldás :-) Néhol erőltetettnek is éreztem a feladványokat. Tippem szerint ebben voltak rutintalanok a készítők.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.