Space Quest V: The Next Mutation

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1993. április 15. (31 éve 2 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Dynamix Inc.

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Space Quest ötödik része kifejezetten egy Star Trek paródiának készült. Roger Wilco a negyedik rész időben való ide-oda utazgatása után visszatér a Starfleet Academyre, hogy végre elfoglalja az őt megillető helyet: immáron nem csak takarító hanem kadét is lesz a fedélzeten. Sőt, idővel sikerül felkapaszkodnia a ranglétra legfelső fokaira amelynek köszönhetően elég komoly kihívások várnak rá.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.