Skaramazuzu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. április 3. (2 hónapja 2 hete)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Felfedezős

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Iphigames

Kiadó: Iphigames

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Valahol az élet és a halál között van egy világ, amely reményteli álmokból és megtört árnyékokból áll. A lelkeket néha becsalogatják ebbe a különös világba, hogy próbára tegyék, megvizsgálják őket, és kiderítsék, hová érdemes továbblépniük.

Skaramazuzu világa, egyedi esztétikájú, fekete-fehér árnyékbábvilág, amely ősi gótikus jellegű építmények romjai között helyezkedik el, miközben mindvégig hangulatos és visszafogott, halvány szellemfénybe burkolózik. Ennek a különös tájnak minden egyes része valami újat kínál felfedezésre. Szinte minden helyszínen találkozhatsz majd az egyedi hátterekkel és hangzásvilággal, amelyek komor és álomszerű esztétikájukkal elvarázsolnak az érdekes, mégis titokzatos karakterektől.

A Skaramazuzu egy hangulatos, lassú tempójú, történetvezérelt 2D-s kalandjáték, amely egy hangulatos, ünnepélyes és titokzatos tájon játszódik. A főszereplő Zuzu, egy vidám és ártatlan lélek, akinek nincsenek emlékei, egy Mester nevű titokzatos entitás hívta meg, hogy felfedezze létezésük értelmét. A bizarr utazás során Zuzu találkozik néhány furcsa és szeszélyes személyiséggel, akik felajánlják segítségüket.

Számos furcsa és szeszélyes karakter várja, hogy Zuzu felfedezze őket ezen a kalandon. Minden karakter hajlandó lesz meghallgatni és segíteni Zuzunak, és cserébe kér valamit. E furcsa személyiségek közül néhányról kiderülhet, hogy kulcsfigurái lesznek Zuzu kis különös kalandjának. Azzal, hogy Zuzu elfogadja, hogy segítsen ezeknek az újdonsült barátoknak, nem csak egy kicsit tanul mindegyikükről, de végül megtudja az igazságot erről a különös világról.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ma megnyílik a Skaramazuzu rejtélyes világa
Hír
2 hónapja 2 hete (2024. április 3.)

Ma megnyílik a Skaramazuzu rejtélyes világa

Ha valaki különleges élményre vágyik, a ma érkező Skaramazuzu jó választás lehet. Az Iphigames és a Bleeding Moon Studio közös játéka egy olyan világban játszód...