Silence of the Sleep

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. október 1. (9 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Lopakodós, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Jesse Makkonen

Kiadó: Jesse Makkonen

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Silence of the Sleep egy pszichológiai horror kalandjáték.

Egy Jacob Reeves nevű férfit alakítasz, egy férfit, aki elvesztette élete értelmét. Úgy dönt, hogy beleveti magát a sötétségbe, hogy véget vessen nyomorúságának, de ahelyett, hogy elérné őt a vég, úgy ébred fel, hogy nincs emléke az előző életéről.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Újabb magyarítások érkeztek
Hír
2 éve 7 hónapja (2021. október 31.)

Újabb magyarítások érkeztek

Egészen pontosan a Technobabylon, a Critters for Sale, Kena: Bridge of Spirits és a Silence of the Sleep kaptak magyar nyelvű fordítást.