Sherlock Holmes Versus Jack the Ripper

7.5
AG.hu
8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. április 30. (15 éve 2 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Frogwares

Kiadó: The Adventure Company

Platform: Windows/DOS, Xbox 360

Leírás:

Ahogy az már a játék nevéből is egyértelműen következtethető, Sherlock ezúttal 1888-ban Hasfelmetsző Jack után nyomoz. A játék motorján itt már egy picit érezhető az öregedés, az optimalizálatlansága miatt a megjelenésekor elég erős gép kellett hozzá. A játékmenet néhány újdonságot is tartalmazott, mint például a bizonyítékokból levönt következtetések helyes sorrendbe állítását, valamint a gyilkossági helyszíneken lévő bizonyítékok begyűjtését.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7.5/10 - A sorozat egyik kiemelkedő darabja
2017. augusztus. 31.
Ahogy a címben is írtam, a Frogwares Sherlock sorozatának egyik csúcspontja lett ez a rész. Nem csak a történetet sikerült ezúttal tényleg a csúcsra járatni, de az öregedő motor ellenére a grafikát és a hangokat is sikerült magasabb szintre emelniük.

Tyucsev

Összes értékelése: 73

8/10 - "Elementary!"
2017. november. 20.
Valós alapokon nyugvó sztori, fiktív, de a történetbe tökéletesen beépülő kiegészítésekkel. Ugyan brutális gyilkosságokról van szó, de mindezt "ízlésesen" tálalta a játék. A nyomozós rész kifejezetten tetszett, különösen a következtetések, tények összegyűjtése, majd azok összekapcsolása. Eddig három játékhoz volt szerencsém a sorozatból (Case of the silver earring, Testament of Sherlock Holmes), de ez kiemelkedik közülük. Nekem meghozta a kedvem, hogy kicsit utánanézzek Hasfelmetsző Jack-nek :-)

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.