Scrap Riders

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. január 9. (1 éve 6 hónapja)

Műfaj: Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Games For Tutti

Kiadó: Microids

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

A Scrap Riders egy cyberpunk jövőben játszódó kalandjáték, amely a „régimódi” kalandjáték-elemeket keveri a beat-em-up stílusú akcióval és harcokkal.

A Scrap Ridersban egy törvényen kívüli motoros banda egyik tagját irányítod. A jövő világa azonban egy kegyetlen hely, ahol csak a hatalmasoknak vannak kiváltságaik. Ahhoz, hogy főhősünk szabad legyen, a pusztaságban kell élnie, ott pedig az erőforrások eléggé szűkösek. Ismerd meg a bandád tagjait, beszélj a városok lakóival, szabadulj meg a rivális bandáktól és a korrupt rendőröktől. Mindemellett rengeteg motorozás, nyomozás és harc vár rád, ráadásul le kell leplezned a rablások mögött álló összeesküvést is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.