Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. december 8. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Humoros, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Fejlesztő: Skunkape

Kiadó: Skunkape

Platform: Windows/DOS, Switch, Xbox Series X/S

Leírás:

Sam és Max, az őrült zsarupáros első Telltale-es kalandja után visszatér a második is megszépített grafikával és modernizált irányítással, hogy támadást intézzen a gonosztevők és a rekeszizmunk ellen. Teszi mindezt immár a téridő legfurcsább helyeire elutaztatva a kalandort, avagy igazán pokoli mókában lesz részünk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

9/10 - Érdemes kipróbálni még akkor is, ha csak egy felújított változatról van szó
2021. december. 13.
Akkor így a végére már csak annyi maradt, hogy érdemes-e 2021 év végén egy 2007-2008-ban megjelent kalandba elmerülni. Én azt mondom, hogy igen. Bevallom, annó elég csúnyán elakadtam a harmadik epizód vámpíros diszkóbálján, és akkoriban még végigjátszás sem létezett hozzá, ami segíthetett volna továbbhaladni a röpke akadályon, így számomra a negyedik és az ötödik rész ötletessége teljesen álleejtősen hatott. Ha meg valaki annak idején igen debil és hosszú napokat töltött Sam und Max társaságában, valószínűleg ennyi idő elteltével örömmel fogja újra belevetni magát a némileg kicsinosított kalandba a Tv előtt elterülve, vagy egy Switch-csel a kezében bebújva a karácsonyfa alá. Tegyünk így minél többen, hogy ne csak a legjobb harmadik évadnak kapjuk meg a remasterjét jövőre, hanem mondjuk egyszer örülhessünk egy folytatásnak is. Mert tuti, hogy ekkora rajongóréteggel nem fognak megállni a fejlesztők, ha elfogyott a felújítani való.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sam & Max: Beyond Time and Space – Kalandok télen és időn túl
Teszt
2 éve 7 hónapja (2021. december 13.)

Sam & Max: Beyond Time and Space – Kalandok télen és időn túl

Tavaly igazi meglepetésként érkezett szinte a semmiből, hogy a volt Telltale-es emberkékből alakult Skunkape remastereli szépen sorjában a Sam and Max évadokat....