Sable

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 23. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Shedworks

Kiadó: Raw Fury

Platform: Windows/DOS, Xbox One, Xbox Series X/S

Leírás:

A Sable a Shedworks csapat nyílt világú játéka. Egy fiatal lányt alakítunk benne, aki egy rituális szertartás keretében elhagyja a klánját. Ez egy sivatagot átszelő kaland formájában történik, amelynek során Sable-nek meg kell találnia egy maszkot, amely az identitását és a társadalomban betöltött szerepét ábrázolja. A hangsúly a felfedezésen és a parkouron van, harc nélkül, rengeteg motorozással.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sable – egy meditatív, nyílt világú kalandozás a sivatagban
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. június 13.)

Sable – egy meditatív, nyílt világú kalandozás a sivatagban

Úgy néz ki, hogy nem csak a grafika, de a játékmenet is jó lesz, mert sokan az idei E3 egyik legjobb indie kalandjátékának tartják.