Rise of the Dragon

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1990. január 2. (34 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Dynamix Inc.

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Futurisztikus, belső-nézetes kalandjáték, amely leginkább a párbeszédekre és az ehhez köthető fejtörőkre összpontosít. 2053-ban járunk Los Angeles-ben, ahol kezdetét vette a Hanyatlás Korának nevezett időszak. A levegő szennyezett, az utcák betegekkel és éhínséggel teliek, a bűnözés az egekben, és a kábítószerrel való visszaélés szinte mindenhová beette magát.

Főszereplőnk egy volt rendőr, William "Blade" Hunter, aki magánnyomozóként dolgozik egy sötét, gyilkossági ügyön. Az áldozatot - aki a polgármester lánya - brutálisan megcsonkították. William egyre mélyebbre ássa magát az ügyben és lassan a saját élete is hatalmas veszélybe kerül.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.