Remothered: Tormented Fathers

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. január 30. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Stormind Games

Kiadó: Darril Arts

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

Rosemary Reed, az elragadó 35 éves nő megérkezik a nyugalmazott közjegyző, Dr. Felton házához, aki egy ritka különleges betegségben szenved. Ott Glória asszony, az öregember ellátásáról gondoskodó hölgy üdvözli őt. Miután Rosemary felfedi érkezésének valódi mivoltát és szándékait, félelmetes rettegés veszi kezdetét.

Rosemary nyomozása során arra a következtetésre jut, hogy a férfi lányának, Celeste-nek az eltűnése mögött valójában egy szörnyű mészárlás rejtőzik. Dr. Felton és a felesége, Arianna, lehetnek az egyetlenek, akik ismerik az igazságot, beleértve Celeste valódi kilétének titkát és a közeli kolostor vörösbe öltözött apácáinak fanatikus kultuszát.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.