Rainswept

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. augusztus 17. (5 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Hagyományos, oldalnézetes kalandjáték, amely egy rejtélyes gyilkossággal, szerelemmel, emberi kapcsolatokkal és egy megoldatlan trauma témájával foglalkozik.

Michael Anderson nyomozót irányítva a játékos egy Pineview nevezetű kisvárosba látogat, hogy segítsen felgöngyölíteni a helyi rendőrségnek egy látszólag egyszerű ügyet. Egy házaspár holttestére bukkannak a pár konyhájában és a helyiek úgy vélik, hogy a szokásos gyilkosság-öngyilkosság esete áll fenn. A spekulációt azok pletykák is alátámasztják, melyek szerint a pár kapcsolata még véletlenül sem volt nyugodtnak nevezhető.

Blunt rendőrtiszttel az oldalunkon ki kell derítenünk, hogy mi is állhat valójában Chris és Diane halála mögött, miközben Anderson nyomozóra egyre nagyobb súllyal nehezedik múltjának egy sötétebb része.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.