Psychonauts 2

9.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 25. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Razputin Aquato, a képzett akrobata és erős médium, megvalósította élete nagy álmát, és csatlakozott a Psychonauts nevű nemzetközi médiumokkal teli kémszervezethez! De ezek a látnoki szuperkémek bajban vannak. Történt valami a vezetőjükkel miután elrabolták, és ami még rosszabb, egy tégla rejtőzik a főhadiszállásukon. Raznak meg kell állítania a téglát, mielőtt végrehajtja titkos tervét - hogy visszahozza a gyilkos gonosztevőt, Maligulát a halálból! 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Psychonauts

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

9.5/10 - Nagyon ritka és igazi kincs egy ilyen játék
2021. szeptember. 28.

Elérkeztünk a végére, így csupán annyi maradt hátra, hogy kinek ajánlható leginkább a Psychonauts 2. A veteránoknak mindenképpen, mert bár az eredetitől eléggé eltérő alkotást kaptunk, hangulatban és humorban hasonló élményben lehet részük, mint egy Ps2-n annak idején. Az újoncoknak pedig pláne, mert az utóbbi évek egykaptafára készülő pixel-indie-jei és toronymászós AAA openworldjei után végre itt van, ami megmutatja, milyen, amikor igazán lelke van egy csomó poligonnak és nagyfelbontású textúrának. Plusz talán a hatására kedvet kapnak megismerkedni az eredetivel is, ami szintén kiváló élmény mind a mai napig. A hibái ellenére megadom a 9 és fél pontot, mert nagyon ritka és igazi kincs egy ilyen játék.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Újabb infómorzsák érkeztek a Psychonauts 2-ből
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. május 20.)

Újabb infómorzsák érkeztek a Psychonauts 2-ből

Idén 6 éve annak, hogy a 2015-ös E3-on bejelentésre került a Psychonauts folytatása. Még az is lehet, hogy 2021-ben valóban megjelenik szegényke.

Technikai és sztori infók érkeztek a Psychonauts 2-höz
Hír
2 éve 11 hónapja (2021. július 20.)

Technikai és sztori infók érkeztek a Psychonauts 2-höz

Lássuk, hogyan fut a játék az egyes konzolokon.

Psychonauts 2 - agyatlan kaland agyasoknak
Teszt
2 éve 9 hónapja (2021. szeptember 28.)

Psychonauts 2 - agyatlan kaland agyasoknak

Be kell vallanom egy csúnya titkot: mindig is felemás érzelmekkel viseltettem a legendás Tim Schafer által alapított Double Fine munkássága iránt...

Igényes fizikai kiadványok érkeznek a Psychonauts 2-höz!
Hír
2 éve 6 napja (2022. július 11.)

Igényes fizikai kiadványok érkeznek a Psychonauts 2-höz!

Szeptember 24-én ugyanis nem csak a DVD tokos Motherlobe Edition jelenik meg Xbox Series X/Xbox One és PlayStation 4 konzolokra, de emellett egy gyűjtői változa...

Túl pixelen és platformon, avagy a nagy PsychOdyssey
Érdekesség
1 éve 3 hónapja (2023. április 4.)

Túl pixelen és platformon, avagy a nagy PsychOdyssey

Február 10-én váratlanul felkerült egy rakás új videó a Double Fine játékfejlesztő stúdió Youtube csatornájára. A videók a PsychOdyssey című dokumentumfilm-soro...