Press X to Not Die

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 6. (6 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: All Seeing Eye Games

Kiadó: All Seeing Eye Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Interaktív film amelyben hősünk arra ébred, hogy a városban mindenki megőrült, az emberek egymásnak esnek látszólag minden ok nélkül. Ránk hárul a feladat, hogy betartsuk a címben is szereplő utasítást, különben...! A 2015-ben alakult All Seeing Eye Games legelső játéka amely nagyon rövid idő alatt óriási népszerűségre tett szert, mert sikerrel parodizálta ki a '90-es évek FMV játékait.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.