Post Mortem

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2003. február 8. (21 éve 5 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Microids

Kiadó: DreamCatcher Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Still Life sorozat előzmény része, melyben Victoria McPherson nagyapját - Gust - irányítjuk az 1920-as évek Párizsában. Gus eredetileg New Yorkban szolgált, de végül Párizsba költözött, mint nyugalmazott nyomozó. Egy nap felkeresi őt egy titokzatos nő, aki Sophia Blake-ként mutatkozik be neki. Megkéri őt, hogy nyomozza ki, mi okból és ki ölte meg a húgát és sógorát. Az ügy felgöngyölítése azonban nem tűnik egyszerű feladatnak. A rituális gyilkosság ügyén keresztül Gus néhány órán belül egy világméretű összeesküvés közepén találja magát.

A teljesen hagyományos point-and-click elemekre épülő játékban a párbeszédek 3D-s külső-nézetből, míg a helyszíneken való kutatás és barangolás belső-nézetből történik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.