Planet of the Apes: Last Frontier

6.8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. november 21. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Disztópikus

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék egy évvel a Dawn of the Planet of the Apes (A majmok bolygója - Forradalom) eseményei után játszódik. A történet középpontjában egy csoportnyi majom áll, akik a hitehagyott Koba vezetésével elváltak a többiektől. A majmok és az emberek között még mindig dúl a háború, ezért a Rocky Mountains nevezetű hegységben húzzák meg magukat. Azonban a közelgő tél és az egyre kevesebb élelem miatt kénytelenek közelebb férkőzni a közelben élő emberekhez...

A játék a TellTale és a Quantic Dream által lefektetett narratív történetmesélős technikákra építkezik, ami azt is jelenti, hogy a döntéseinknek nagy súlya lesz a játék végkimenetelét tekintve.

Direkt a játék fejlesztésére létrehozott cég élén Andy Serkis áll, aki nem csak Cézár megtestesítőjeként ismert többek között, hanem a videójáték-fejlesztéshez is van némi köze több Ninja Theory produktumon keresztül.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

7.5/10 - Valódi 3D-s interaktív film
2017. november. 26.
A Planet of the Apes: Last Frontier fejlesztői meglépték, amit a Telltale csak igen lassan mer bevezetni: elhagyva a felesleges játékos részeket, egy valódi 3D-s interaktív filmet raktak össze, amit talán a stílus legnagyobb rajongóinak érdemes leginkább kipróbálniuk.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Rowli

Összes értékelése: 114

6/10 - Ez bizony nem lett fényes
2017. december. 5.
Sajnos több sebből is vérzik ez az alkotás. A grafika néhol gyönyörű, néhol viccesen gyenge. A hangok minősége nagyon alacsony - nem tudom hogy ez csak a teszt példányban van-e így, de végig recsegett az egész játék alatt. A sztori tele van klisékkel és előre kiszámítható. És ami a legrosszabb, hogy az embernek nincs kedve újra végigjátszani és más döntéseket hozni. Az akció jelenetek megvalósítása is nagyon gyenge. A textúrák hol megjelennek, hol eltűnnek. Első próbálkozásnak nem rossz, de a stúdiónak tanulnia kell a hibákból, ha a jövőben még sikeres szeretne lenni.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A PS4 tulajok hamarabb majomkodhatnak
Hír
6 éve 8 hónapja (2017. november 16.)

A PS4 tulajok hamarabb majomkodhatnak

November 21-én érkezik az új Majmok bolygója filmekhez kapcsolódó játékfeldolgozás, a Planet of the Apes: Last Frontier Playstation 4-re.

Ilyen a Majmok Bolygója játék első 10 perce
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 23.)

Ilyen a Majmok Bolygója játék első 10 perce

Azt már jeleztük nektek a Facebookon, hogy megkaptuk tesztelésre Andy Serkis videojáték fejlesztő cégének legelső játékát, most azonban mozgás közben is megmuta...

Planet of the Apes: Last Frontier
Teszt
6 éve 7 hónapja (2017. november 26.)

Planet of the Apes: Last Frontier

Annak ellenére, hogy a Majmok bolygója franchise egészen szépen felfutott az utóbbi évek filmjeinek köszönhetően, videojáték adaptációt egészen a 2001-es, a kla...