Planet of Lana

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. május 23. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Platformer, Narratív történetmesélés, Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Planet of Lana egy kézzel rajzolt 2D-s platformer kalandjáték.

Történet

A játékban egy fiatal lány történetét követhetjük nyomon, aki egy békés, zöld bolygón él. Legalábbis addig, amíg meg nem érkezik a titokzatos gépsereg. A cselekmény középpontjában nem a megszállók elleni fegyveres harc áll, hanem egy gyönyörű, élettel teli világ - és a kísérlet arra, hogy ez így is maradjon.

Játékmechanika

A műfaj szabályai szerint a Planet of Lana játék lényege a hatalmas 2D-s helyszínek felfedezése. Az akciót oldalnézetből figyeljük, és időről időre megoldandó rejtvényekkel és ellenségekkel találkozunk, akik azonban sokkal kevésbé kiszámíthatóak, mint a tipikus platformer ellenfelek. A játék különlegessége a hősnő macskaszerű társa is, aki nagy szerepet játszik a játékban. Harc itt szinte egyáltalán nincs, a legtöbb ellenséges lényt igyekszünk elkerülni.

Prezentáció

A Planet of Lana kézzel rajzolt 2D-s grafikát használ. A játékban gyönyörű helyszíneket találunk, amelyeket furcsa lények laknak, és melyeken titokzatos megszállók járőröznek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.