Pilgrims

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. október 7. (4 éve 9 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Pilgrims egy hagyományos kalandjáték, amelyet a Machinarium és a Samorost mögött álló csapat készített. Barangold be a földet, ahogy neked tetszik, szerezz új barátokat, nevess együtt útitársaiddal, és segíts nekik befejezni kis történeteiket, a te módszereddel. Hányféle megoldást találsz?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Zarándokok mobilra
Hír
3 hónapja 1 napja (2024. április 17.)

Zarándokok mobilra

Az Amanita Design 2019-es Pilgrims című játéka megérkezett mobilokra!