Papetura

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 7. (3 éve 2 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Papír

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Petums

Kiadó: Petums

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Papetura egy saját kezűleg és csak papírból készül puzzle kalandjáték. Az árnyékokkal és fényekkel játszadozó játék zenéjét Tomáš Dvořák (Floex) szerezte, aki olyan nevek mellett tette le a nevét mint a Machinarium, vagy a Samorost sorozat.

A történetet főszereplője egy magányos papírlény Pape, aki csapdába esett egy virágbörtönben. Egy nap aztán sikerül megszöknie, s közben rátalál a kis Turára, egy varázslatos lényre, akiről úgy dönt, hogy gondoskodni fog. Ezután együtt kell szembenézniük a sötét és lángoló szörnyekkel, amelyek megpróbálják felgyújtani szeretett papírvilágukat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8.5/10 - Gyöngyszem
2021. május. 12.

Azok számára, akik szeretik a rövid, de igényes point-and-clickeket, a Papetura kihagyhatatlan alkotás. Bár mindössze 2-3 óra alatt kijátszható, és az újrajátszhatósági faktora szinte a nullával egyenlő, ennek ellenére én nem tartom soknak a jelenlegi 10 eurós árát. A játék bensőséges hangulata, kellemes története, jópofa karakterei és a tudat, hogy mindezt egyetlen ember hozta létre, biztosan elfeledtetik veled az árát.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Papetura - egy papírból készült világ
Teszt
3 éve 2 hónapja (2021. május 12.)

Papetura - egy papírból készült világ

Hat hosszú, de teljes odaadással teli év kellett ahhoz, hogy a Papetura elkészüljön. Gondoljatok bele, mennyi munka kellett ahhoz, hogy valaki teljesen egyedül...