Outreach

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: A játék fejlesztését törölték, vagy felfüggesztették. Kicsi az esély, hogy valaha megjelenik.

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Leírás:

Az Outreach egy Zero Gravity kalandjáték, amely egy autentikus hidegháborús-összeesküvéses helyzetet mutat be nekünk, ezúttal a szovjetek szemszögéből nézve. A mi feladatunk lesz kivizsgálni a kommunikációs áramkimaradás okát egy titkos katonai űrállomáson. Érkezéskor felfedezzük, hogy az állomás elég rapaty állapotban van és a személyzet is eltűnt. Fokozatosan feltérképezve a helyet lassan, de biztosan összeáll a kép, hogy mi is történt valójában.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.