Okami HD

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. december 12. (6 éve 7 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Clover Studio

Kiadó: Capcom

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

Ebben a feudális Japán idejében játszódó 3D-s, cel-shaded stílusban megrajzolt akció-kalandjátékban Amaterasu napistennőt irányítjuk, akinek az a feladata, hogy megállítsa az Orochinak nevezett ördögi teremtményt. Orochi célja, hogy átvegye a hatalmat a szépséges Japán fölött.

A játék vízfestékszerű grafikája már az eredeti PS2-es korszakban is gyönyörűen mutatott. A HD remastered verzió PS4 és Xbox One konzolokra készül.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Okami HD - három új videó érkezett
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 30.)

Okami HD - három új videó érkezett

A két hét múlva megjelenő, felújított Okami HD három darab új videóban mutatja be, hogy mire számíthatnak a rajongói.